// Over OTicket - OTicket | the e-ticket solution provider

OTicket regelt de tickets.

Of het nu gaat om concerten, feesten, festivals, kermissen of andere evenementen, OTicket is jouw partner wanneer het gaat om de verkoop van tickets!

First Image

Veilig en betrouwbaar

Second Image

Vergroot je doelgroep

Third Image

Wekelijkse uitbetaling

Fourth Image

Inzicht in je bezoekers

Over OTicket

Toen wij in 2009 zijn begonnen met ons online ticket systeem OTicket, waren de aanbieders van online ticketsystemen op 1 hand te tellen. Vandaag de dag zien ook wij door de bomen het bos niet meer. Er zijn inmiddels 10-tallen ticketproviders te vinden op het internet. Wij begrijpen dat het best lastig is om uit de vele aanbieders een juiste keuze te maken.


Wij onderscheiden ons nog steeds door onze persoonlijke betrokkenheid. Bereikbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben inmiddels ruim 15 jaar ervaring met online ticketverkoop. Wij geloven in het ontzorgen van jou als organisator. En daar zijn we goed in! Samen met jou stellen we de perfecte online kaartverkoop oplossing samen. We zorgen dat de ticketshop en e-tickets de look en feel hebben die past bij de huisstijl van jouw evenement. Daarnaast geven we je de tools om de online kaartverkoop realtime te monitoren. Op de dag van het event staan we je bij tijdens de ticketvalidatie of nemen we dit desgewenst volledig uit handen. Kortom, geen zorgen en het kost jouw als organisator niets. De service fee die de bezoekers betalen is meer dan schappelijk.

Organiseren is leuk maar het is ook business. Business die voor een groot deel draait om de ticketverkoop. Belangrijk om daar verstandig mee om te gaan. Voor je bezoeker is online ticketing dé manier om eenvoudig en snel een toegangsbewijs te bemachtigen. Geen trip meer naar een verkooppunt maar slechts een stap richting de dichtsbijzijnde PC. Deze laagdrempeligheid bezorgt jou als organisator uiteindelijk een hoger rendement.
Je eigen online ticketshop creëer je in een handomdraai. Geen losse verkooppunten meer, geen ticketbureaus meer nodig, geen kasverschillen, altijd een actueel overzicht van de verkoop, 24 uur per dag geopend en wekelijkse uitbetaling van de entreegelden!

 

Op deze pagina leggen we je uit hoe het werkt.