OTicket regelt de tickets.

Of het nu gaat om concerten, feesten, festivals, kermissen of andere evenementen, OTicket is jouw partner wanneer het gaat om de verkoop van tickets!

First Image

Veilig en betrouwbaar

Second Image

Vergroot je doelgroep

Third Image

Wekelijkse uitbetaling

Fourth Image

Inzicht in je bezoekers

Over OTicket

Handig! Via internet je tickets kopen, printen en gaan! Met dit gemak ervaren de bezoekers van jouw feest, congres, festival of elk ander evenement de aankoop van hun e-ticket. Als organisator wil je niks liever dan zonder omkijken volledig uitverkocht zijn vóór aanvang van je evenement. OTicket maakt dit mogelijk, kosteloos!

 

Organiseren is leuk maar het is ook business. Business die voor een groot deel draait om de ticketverkoop. Belangrijk om daar verstandig mee om te gaan. Online ticketing neemt geleidelijk de plaats over van de traditionele kaartverkoop en dat is niet voor niets. Voor je bezoeker is online ticketing dé manier om eenvoudig en snel een toegangsbewijs te bemachtigen. Geen trip meer naar een verkooppunt maar slechts een stap richting de dichtsbijzijnde PC. Deze laagdrempeligheid bezorgt jou als organisator uiteindelijk een hoger rendement.
Je eigen online ticketshop creëer je in een handomdraai. Geen losse verkooppunten meer, geen ticketbureaus meer nodig, geen kasverschillen, altijd een actueel overzicht van de verkoop, 24 uur per dag geopend en wekelijkse uitbetaling van de entreegelden!

Op deze pagina leggen we je uit hoe het werkt.