OTicket regelt de tickets.

Of het nu gaat om concerten, feesten, festivals, kermissen of andere evenementen, OTicket is jouw partner wanneer het gaat om de verkoop van tickets!

First Image

Veilig en betrouwbaar

Second Image

Vergroot je doelgroep

Third Image

Wekelijkse uitbetaling

Fourth Image

Inzicht in je bezoekers

Over OTicket

BELANGRIJKE INFORMATIE I.V.M. COVID19

Zoals inmiddels bij iedereen bekend is zijn alle evenementen tot 1 september 2020 opgeschort. Met alle organisatoren hebben we inmiddels contact gehad.

Wanneer je een ticket hebt gekocht voor een evenement dat is afgelast blijft dit ticket geldig. Elke organisator is op zoek naar een alternatieve datum voor het evenement. Het evenement zal dus worden verplaatst naar een nieuwe datum. Via social media, e-mailbericht, publicatie op de website, zal de nieuwe datum bekend worden gemaakt.

Je hebt dan 1 week de tijd om aan te geven of je op die nieuwe datum aanwezig kan zijn. Kan je niet? Dan wordt je e-ticket ongeldig gemaakt. Tevens wordt de ticketshop weer geopend om de vrijgevallen tickets opnieuw in de verkoop te brengen.

Nadat deze verkoopronde is afgelopen zal de organisator met de terugbetaling van de aangekochte tickets starten. We begrijpen goed dat deze situatie verre van ideaal is. Maar tevens hopen we dat je begrip kunt opbrengen voor de situatie.

Het heeft geen zin om OTicket te benaderen om het betaalde entreegeld teruggestort te krijgen. Wij storten de entreegelden wekelijks door op de rekening van de organisator. Wanneer je nog vragen hebt dan kan je ons het beste een e-mailbericht sturen:info@oticket.nl