// Hoe werkt het? - OTicket | the e-ticket solution provider

OTicket regelt de tickets.

Of het nu gaat om concerten, feesten, festivals, kermissen of andere evenementen, OTicket is jouw partner wanneer het gaat om de verkoop van tickets!

Weten wie je bezoekers zijn.
Het is 100% veilig én betrouwbaar.
Minder kosten en dus meer winst.
Weten wie je bezoekers zijn.
Het is 100% veilig én betrouwbaar.
Minder kosten en dus meer winst.
Weten wie je bezoekers zijn.
Het is 100% veilig én betrouwbaar.
Minder kosten en dus meer winst.
Weten wie je bezoekers zijn.
Het is 100% veilig én betrouwbaar.
Minder kosten en dus meer winst.

Hoe werkt het?

Wij hebben erg veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van onze backoffice. In deze backoffice kan jij als organisator eenvoudig en binnen enkele minuten een verkoopmodule op maat maken die je vervolgens op je eigen website kan gebruiken. In de backoffice kun je gegevens invoeren met betrekking tot het evenement dat je organiseert zoals de voorverkoopperiode, de verschillende tickettypes, de toegangsprijs, het kaartvolume en eventueel nog andere aanvullende informatie.

 
     

 

 

Eén klik en je eigen online ticketshop is met identieke "look and feel" geïntegreerd binnen je eigen website. Je kan heel eenvoudig kiezen voor een aantal standaard ticket lay-outs en daar je additionele informatie aan toevoegen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan logos van sponsoren, de huisregels bij het evenement of een routebeschrijving. Of, het is zelfs mogelijk om een volledig ticket op A4 formaat te ontwerpen, helemaal in de stijl van je evenement. Dit laatste kunnen wij van OTicket ook voor je doen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

     

Meld je snel aan en je hebt direct toegang tot de backoffice!

Heb je het evenement aangemaakt dan kun je direct beginnen met de verkoop van e-tickets! Heel simpel door het plaatsen van een stukje HTML code op je eigen website wordt de verkoopmodule direct op je eigen website geplaatst.

Tijdens de voorverkoopperiode kun je in de backoffice van OTicket op elk gewenst moment de resultaten van je verkopen bekijken.

OTicket heeft er bewust voor gekozen om alleen iDEAL als betalingsmethode te accepteren. Waarom? De betalingsmethode is 100% veilig en is inmiddels bij iedereen bekend. Een ander voordeel van iDEAL is dat een betaling niet door de consument gestorneerd (teruggestort) kan worden.

OTicket stort wekelijks het entreegeld door op je rekening. Dus al voor aanvang van het evenement. De gemaakte omzet kan zo direct voor andere doeleinden gebruikt worden.

De scanapparatuur ten behoeve van de toegangscontrole wordt door OTicket in bruikleen gegeven tijdens het evenement (vanaf 250 e-tickets). Elk e-ticket, maar ook de hardcopy tickets zijn voorzien van een unieke, bij het evenement horende barcode. Deze barcode wordt gescand en je ziet direct of een ticket geldig is of niet. Kan het nog makkelijker? De scanterminal geeft je direct inzage in hoeveel er bezoekers er al op je evenement aanwezig zijn.

En naderhand is de scandata weer in te lezen in de backoffice. In de backoffice kun je exact zien hoe laat je bezoekers arriveerden.